slechts € 509,-

Hallo luxe, hallo Griekenland! Deze vakantiedeal naar Griekenland is echt een pareltje. Vlieg naar het mooie Mykonos en verblijf in een luxe suite van een 4* boetiekhotel. Mét privé jacuzzi!

luxe vakantie mykonos

Hotel Ostraco Luxury Suites

Waan je in een luxe droom in Hotel Ostraco Luxury Suites op Mykonos. Je verblijft in een waanzinnige suite met privé jacuzzi van dit 4* boetiekhotel. Ontspan aan de rand van het zwembad, bestel een lekker drankje bij de poolbar en koel af en toe even af met een frisse duik. Ga je liever naar het strand? Daar loop je vanuit je hotel in een kwartiertje naartoe. Het centrum van Mykonos-stad ligt ook op korte loopafstand.

Mykonos vakantie

Mykonos vakantie

Mykonos is een van de mooiste eilanden van Griekenland en een populaire vakantiebestemming. Dit relatief kleine eiland ligt in de Egeïsche zee en staat onder meer bekend om haar mooie en luxe resorts, prachtige stranden en bruisende uitgaansleven. Daarnaast is het ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij ‘Klein Venetië. In dit deel van Mykonos staan de iconische windmolens waar het eiland om bekend staat.

Mykonos vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal