Griekse droomcombi: Mykonos en Santorini!

Inclusief vluchten, transfers, boottocht en hotels met ontbijt

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel -
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 419,-

Wat dacht je ervan om straks tijdens je Griekenland vakantie niet één Grieks eiland te kiezen voor je zonvakantie, maar twee? Met deze droomcombinatie verken je in een vakantie zowel Santorini als Mykonos. Van al de prachtige Griekse eilanden hebben er maar weinigen zo’n dromerige allure als het witte eiland Santorini, en voor de meest hippe stranden ben je op Mykonos zeker ook aan het juiste adres. De boottocht tussen de twee eilanden voert je door de prachtige eilandengroep de Cycladen; een boottocht om je ogen bij uit te kijken! De combinatie van deze twee eilanden is dan ook een droomreis om nooit meer te vergeten. Deze aanbieding is inclusief de vluchten, transfers, boottocht en hotels met ontbijt: een compleet verzorgde pakketreis dus. Daarnaast is er een mooi aanbod aan excursies om deze reis geheel in te vullen naar jouw wens.

Een droomcombinatie: Mykonos & Santorini

In de Egeïsche Zee vind je de Griekse eilandengroep de Cycladen, waartoe Santorini en Mykonos behoren. Jouw reis begint op Mykonos. Eenmaal aangekomen op Mykonos kun je gaan genieten van de meest hippe stranden voor je zonvakantie, maar ook van pittoreske Griekse dorpjes met de karakteristieke witte molens van Mykonos. Lees hier mijn artikel over de Griekse eilanden, waaronder Mykonos. Vervolgens zul je je reis voortzetten naar Santorini per boot.

Van Mykonos naar Santorini

Je vervolgt je reis per boot van Mykonos naar Santorini; een prachtige tocht die je langs meerdere Griekse eilanden brengt. Santorini, ook wel Thera genaamd, is misschien wel het meest dromerige en geliefde eiland van Griekenland. Het spectaculaire landschap op het eiland is ontstaan door vulkanische activiteit en de karakteristieke witte huisjes zijn op de hierdoor gevormde rotswanden gebouwd. Maak een tocht over het eiland en je ziet verschillende soorten en kleuren rotsen voorbij komen. Zorg er daarnaast voor dat je een goed plekje vindt om de zonsondergang te bewonderen, want deze is werkelijk adembenemend op Santorini! Lees hier ook mijn tips voor Santorini. Je verblijft tijdens deze reis in goede hotels op zowel Santorini als Mykonos, inbegrepen bij de prijs. Bekijk de aanbieding voor meer informatie over de hotels.

Mykonos

screenshot van de deal

Screenshot deal