slechts 225,- €

Wow, wat heb ik weer een mooie deal gevonden op een heerlijke vakantiebestemming: Hurghada, Egypte. Vertrek om te relaxen onder de brandende zon en geniet van een mooie zonvakantie: uitgerust en met een lekker kleurtje. Ik zou het wel weten! Boek snel deze vakantie naar Egypte inclusief vlucht en verblijf voor slechts €225! Bekijk hier alle mogelijke data en boek!

Bella Vista resort

Vakantie Hurghada

De Egyptische badplaats Hurghada staat bekend als een van de beste plekken om je vakantie te vieren. Geniet van de zon, de zee (of plons in het zwembad van je hotel) en ga er in de avond op uit om Hurghada te verkennen of smul van een maaltijd in het hotel. Een dagje er op uit? Dat behoort ook tot de opties. Tijdens deze vakantie is alles mogelijk! Lees hier meer over reizen naar Egypte en bekijk hier wat de beste reistijd is voor Egypte.Strand bij Bella Vista resort

Hotel Bella Vista

Met de flippers in de hand na een fantastische dag snorkelen loop je naar het gezellige terras van Hotel Bella Vista. Het hotel is een oase van rust gelegen in het gezellige centrum van Hurghada. Uitkijkend over zee, onder het genot van een koel drankje, wissel je ervaringen uit met andere gasten. Wat een belevenis. En morgen? Weer onder water of toch liever surfen of een dagje luieren bij het zwembad of op het strand. Vanavond eerst het gezellige centrum van Hurghada verkennen. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een score van 4 van de 5 punten.

Bella Vista Resort

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)