Ontspannende zonvakantie naar Hurghada

Vluchten, transfers en verblijf aan zee

  • Hotel Bella Vista
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 170,-

Wow, wat heb ik weer een mooie deal gevonden op een heerlijke vakantiebestemming: Hurghada, Egypte. Vertrek om te relaxen onder de brandende zon en geniet van een mooie zonvakantie: uitgerust en met een lekker kleurtje. Ik zou het wel weten! Boek snel deze vakantie naar Egypte inclusief vlucht en verblijf voor slechts €170! Bekijk hier alle mogelijke data en boek!

Hurghada Egypte

Vakantie Hurghada

De Egyptische badplaats Hurghada staat bekend als een van de beste plekken om je vakantie te vieren. Geniet van de zon, de zee (of plons in het zwembad van je hotel) en ga er in de avond op uit om Hurghada te verkennen of smul van een maaltijd in het hotel. Een dagje er op uit? Dat behoort ook tot de opties. Tijdens deze vakantie is alles mogelijk! Kameel hurghada

Hotel Bella Vista

Met de flippers in de hand na een fantastische dag snorkelen loop je naar het gezellige terras van Hotel Bella Vista. Het hotel is een oase van rust gelegen in het gezellige centrum van Hurghada. Uitkijkend over zee, onder het genot van een koel drankje, wissel je ervaringen uit met andere gasten. Wat een belevenis. En morgen? Weer onder water of toch liever surfen of een dagje luieren bij het zwembad of op het strand. Vanavond eerst het gezellige centrum van Hurghada verkennen. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een score van 4 van de 5 punten.

Zonsondergang op het strand van Hurghada

screenshot van de deal

Screenshot van de deal