slechts € 179,-

Kom naar het zonnige Egypte voor een absoluut bodemprijsje! Als je nu snel boekt, kun je voor een super lage prijs van €179 all inclusive naar Hurghada op vakantie. Dit bedrag is zelfs al met vluchten en transfers erbij! Het hotel bevindt zich direct aan het strand en heeft een eigen spa center. Waar wacht je nog op? Bekijk de verdere details van deze fantastische, last minute aanbieding snel.

Strand Egypte

Duikgebied Hurghada

Je gaat naar de stad Hurgada, een kustplaats in het oosten van Egypte aan de Rode Zee. Door de ligging van de stad is deze het hele jaar door een geliefde plaats voor strandvakanties en watersportactiviteiten. Het kwik komt hier met gemak boven de 20 graden, ook in de winter. Naast een veelvoud aan watersportactiviteiten, heeft Hurghada een wonderschone onderwaterwereld. Dit gebied is uitstekend voor een duikvakantie in de Rode Zee. Ook een tripje de woestijn in is zeker een aanrader. Ga bijvoorbeeld op een quad! Waag je je iets verder van de kust, ga dan naar de Luxortempel. Deze bevindt zich weliswaar een flink stuk landinwaards, maar is met een dagtrip goed bereikbaar en je zult je ogen uitkijken!

Hurghada

Giftun Azur

Je verblijft in dit uitstekende hotel dat direct aan het strand ligt. De verzorging is all inclusive, ook lokale alcoholische drankjes, dus je hoeft je helemaal nergens druk over te maken. Laat je in de watten leggen in de aanwezige spa of duik in het heerlijke zwembad. Laat het genieten beginnen! Giftun Azur wordt uitstekend beoordeeld op TripAdvisor met 4 van de 5 punten.

Hurghada Egypte

screenshot van de deal

Screenshot van de deal