slechts 189,- €

Een paar dagen uitrusten tijdens een vakantie op Ibiza, zou dat niet heerlijk zijn? Met deze goedkope Ibiza reis, geniet je van een heerlijke mini-vakantie op dit prachtige eiland op de Balearen. Voor slechts €189 boek je jouw vluchten en hotel.

Ibiza

Relaxen op Ibiza

Ibiza is niet alleen een party-eiland, maar staat ook bekend om zijn prachtige natuur. Zeker buiten de toeristische centra en in het laagseizoen is het heerlijk rustig op het eiland en kun je helemaal tot rust komen. De hoofdstad van het eiland, Ibiza-Stad, is in elk jaargetijde een bezoek waard. Je vindt hier onder meer een kasteel en ook de kathedraal is een streling voor het oog. Wil je meer weten over het eiland? Lees dan mijn Ibiza tips!

Hotel Azuline Mediterraneo

Hotel Azuline Mediterraneo

Hotel Mediterraneo ligt in de badplaats Santa Eulàlia des Ríu. Met nog geen vijf minuten wandelen sta je al op het strand van dit plaatsje. Blijf je liever bij het hotel, dan kun je relaxen aan het buitenzwembad. In de buurt kun je Mediterraans uit eten bij de typische Spaanse restaurantjes. Direct om de hoek bij het hotel stopt de bus, die je naar andere plaatsen brengt. Denk hierbij aan Ibiza-stad, dat op zo’n vijf kilometer van je vakantieoord ligt. Ook de hippiemarkt van Punta Arabi vindt plaats op enkele kilometers van het hotel. Op Tripadvisor krijgt Azuline Mediterraneo een goede score van 3.5 van de 5 punten.

Ibiza

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)