Op naar Ibiza voor een lage prijs

Verblijf in een adult-only hotel aan het strand van San Antonio, inclusief vliegtickets en ontbijt

  • Hotel Invisa es Pla
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 182,-

Vind je het ook niet hoog tijd om te gaan genieten van een relaxte vakantie op Ibiza? Voor slechts €182 per persoon verblijf je al acht dagen op de Balearen. Je verblijft in een zeer goed beoordeeld hotel inclusief ontbijt. Ook de vliegtickets zijn bij deze prijs inbegrepen. Vertrek naar het eiland  van de prachtige natuur, mooie stranden en hipste feesten – boek snel!

Ibiza

Vakantie Ibiza

Ibiza is het eiland van de rust – totdat de zon onder gaat. De beste DJ’s ter wereld maken dit eiland de heilige grond voor feesten. Je vindt er verder kleine dorpjes, yoga heiligdommen en prachtige natuur. Wat verder van de toeristische hotspots waan je je in een oase van rust, omringt door de mooiste bossen. Op een van de prachtige stranden kun je je strandhanddoek uitwerpen om van het uitzicht te genieten en al je zorgen te vergeten.

Ibiza vakantie

Invisa Hotel Es Pla

Je uitvalsbasis voor deze Ibiza vakantie is het Invisa Hotel Es Pla. Verblijven in dit hotel betekent dat jij je helemaal nergens zorgen over  hoeft te maken. In dit Adults-only hotel zorgt de animatie ervoor dat je je geen moment verveelt. ’s Zomers neem je een duik in het zwembad met poolbar om even af te koelen. Je vindt het hotel in het centrum van San Antonio en op loopafstand van het prachtige zandstrand. ´s Ochtends word je wakker met de geur van verse koffie en broodjes want het ontbijt is inbegrepen. Het hotel krijgt een goede beoordeling van 7.9 uit 10 punten.

Ibiza

screenshot van de deal

Screenshot deal