slechts 519,- €

Het is tijd om naar de zon vertrekken, dus pak je koffers en ga mee naar het heerlijke vakantie-eiland Ibiza. Met deze deal laat je je 100 procent in de watten leggen: een dag aan het strand of aan het zwembad van het hotel, waar je op basis van all-inclusive verblijft. Je hoeft je helemaal nergens zorgen om te maken. Lees hier snel meer over deze deal.

Baai Ibiza

All inclusive vakantie Ibiza

Idyllische baaien, prachtige stranden en een azuurblauwe zee: wie naar Ibiza gaat, komt het geheid tegen. Ontspan aan het zwembad met een goed boek, terwijl je het geruis van de zee op de achtergrond hoort. Het hotel waar je deze vakantie doorbrengt ligt namelijk direct aan het strand! En met een verblijf op basis van all inclusive hoef je je werkelijk nergens zorgen om te maken. Wie neem jij mee op deze droomvakantie? Wil jij het beste maken van deze vakantie op Ibiza? Lees dan hier mijn tips!

Baai in Ibiza

Sandos El Greco Beach Hotel

Je overnacht in het fijne **** Sandos El Greco Beach Hotel. Dit hotel is enkel te boeken door personen van 16 jaar en ouder en biedt een oase van rust. Met een ligging aan het strand van Portinatx, een zwembad met whirlpool en een heerlijk terras met uitzicht over zee, kun je in dit hotel niet anders dan genieten. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een score van 4 van de 5 sterren!

sa caleta ibiza

screenshot van de deal

all inclusive ibiza
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)