slechts 335,- €

Wie kent het bekende Ushuaia hotel op Ibiza niet? Die vijfsterrenhotel is ondertussen wereldberoemd! Het ligt perfect aan het strand en de grootste feesten worden er georganiseerd! Met deze goedkope vakantie Ibiza deal verblijf je nu al 4 of meer dagen voor slechts €335 in dit bekende hotel! Lees hier snel meer over deze deal!

Zwembad van het Ushuaia Hotel Ibiza
Ushuaia Hotel Ibiza

Hotel Ushuaia Ibiza Beach

Je uitvalsbasis tijdens je Ibiza vakantie zal je zeker bevallen. Het vijfsterrenhotel Ushuaia Beach Ibiza is wereldberoemd en zorgt voor een zeker mooi verblijf. Het hotel is uitsluitend toegankelijk voor volwassenen. Je verblijft in dit hotel op basis van logies maar je kan gemakkelijk ontbijt erbij boeken. Wat kan je in dit hotel allemaal verwachten? Alles wat je maar bij een luxe vijfsterrenhotel op Ibiza zou kunnen bedenken. Het hotel beschikt over een bekende nachtclub, bubbelbaden, massage en schoonheidssalon. Het hotel heeft ook een Japans fusionrestaurant, waar je terecht kan voor de heerlijkste gerechten! Lees ook deze Ibiza tips door voor een onvergetelijke vakantie.

Ushuaia Hotel Ibiza direct aan het strand
Ushuaia Hotel Ibiza

Vakantie Ibiza

Deze vakantiebestemming beschikt over prachtige stranden waar jij heerlijk je handdoekje uit kan gooien. De stranden hebben prachtig wit zand en helder water. Als je graag even de drukke toeristische stranden wil vermijden, raad ik je aan een bezoekje te brengen aan het strand van Aiguas Blanques. Indien je meer van het snorkelen bent kan je goed terecht bij het het Cala Xarraca strand. Ook de oude binnenstad van het eiland leent zicht erg goed voor een uitstapje. Het oude centrum ligt op een heuvel en is opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wanneer je door de stad loopt zul je meteen begrijpen waarom. Het centrum heeft ook veel gezellige terrasjes waar je even kan uitrusten. Wil je meer weten over deze regio, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

Landschap van Ibiza

screenshot van de deal

Screenshot Bebsy
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)