Mini vakantie IJsland met toffe excursies

Inclusief vluchten, verblijf en ontbijt

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 8.2
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 17.01.20 tot 20.01.20
P.p. vanaf € 466,-

Ga op jacht naar het noorderlicht met deze mini vakantie naar IJsland! Voor €466 vlieg jij deze winter naar dit prachtige land en verblijf je in een modern 3* hotel in hartje Reykjavik. Bij de prijs zijn je vluchten, verblijf, ontbijt en diverse excursies inbegrepen. Ga jij deze unieke ervaring aan? Let op: om deze deal te bekijken en te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt vervolgens links bovenaan de pagina.

ijsland

CenterHotel Plaza

In  het centrum van Reykjavik vind je CenterHotel Plaza, een modern 3* hotel gelegen aan de belangrijkste winkelstraat van Reykjavik. Dit hotel dient als jouw uitvalsbasis de komende dagen. Vanuit hier wandel je binnen no time naar alle bezienswaardigheden in het stadscentrum. Je overnacht in een welvoorzien superiorkamer waar je na een dag sightseeing je heerlijk kunt terugtrekken en kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee, de bergen of de kleurrijke stad. Bij deze deal zijn toffe excursies naar de Golden Circle en het noorderlicht inbegrepen. Wil je nog meer van dit prachtige land zien, dan kun je nog meer excursies, zoals de Blue Lagoon of walvisspotten, erbij boeken.

ijsland

Vakantie IJsland

Indrukwekkend gletsjers, borrelende geisers en ruwe rotsformaties; in IJsland vind je Moeder Aarde in haar puurste vorm. Het ultieme hoogtepunt is natuurlijk de jacht naar het noorderlicht. Bij deze vakantiedeal is een noorderlicht-excursie inbegrepen, net als een excursie naar de Golden Circle, waar je het prachtige landschap van IJsland kunt bewonderen. Breng een bezoek aan de Gulfloss-watervallen of breid je reis uit met andere excursies, zoals dobberen in de Blue Lagoon of walvisspotten. Dit wordt hoe dan ook een onvergetelijke ervaring!

screenshot van de deal

screenshot ijsland