Reis naar IJsland incl. Noorderlicht- en Golden Circle-excursies

Met vluchten

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel First Hotel Reykjavik Kopavogur
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 489,-

Ga jij deze winter het Noorderlicht aanschouwen en ben jij ook nieuwsgierig naar de Golden Circle? Kom dan mee op deze geweldige reis. IJsland spreekt misschien wel het meeste tot je verbeelding van alle landen ter wereld. Je kunt nu voor €489 zorgeloos op reis. De vluchten en het hotel zijn bij deze deal ingegrepen. Je hoeft zelfs je excursies niet te regelen, want die zitten al lekker in je pakket. Bekijk alle details hier.

IJsland vakantie

Onvergetelijke excursies

De kans om het noorderlicht te zien is het grootste in de winter, vandaar dat dit de beste reistijd is voor dit wonderlijke spektakel. Een ervaren gids neemt je mee op pad om je kans te vergroten om het noorderlicht te spotten.Tijdens je Golden Circle-excursie bezoek je vulkanen, watervallen en geisers. Zo kun je het afwisselende karakter van de IJslandse natuur optimaal bewonderen.

Blue Lagoon IJsland

Jouw heerlijke hotel

Je overnacht in First Hotel Reykjavik Kopavogur dat in Scandinavische stijl is ingericht. Het hotel ligt in Kopavogur waar je kunt kiezen uit twee thermale baden. Op ongeveer 700 meter van je hotel vind je het winkelcentrum Smaralind voor de echte shopaholic. Het hotel beschikt over een fitnessruimte. Het hotel wordt uitstekend beoordeeld op TripAdvisor met 4 van de 5 punten.

Waterval op IJsland

screenshot van de deal

Screenshot deal