Spot het noorderlicht in IJsland

Inclusief vluchten + modern hotel

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 8.0
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 11.01.21 tot 15.01.21
P.p. vanaf € 319,-

Dobber in de Blue Lagoon, ga op avontuur in de Vatnajökull ijsgrotten en spot het noorderlicht; tijdens deze mini vakantie in IJsland maak jij het ene na het andere natuurwonder mee! Boek nu deze waanzinnige deal en ontdek IJsland voor slechts €319! Deze prijs is inclusief vluchten vanaf Amsterdam en je verblijf in Reykjavik. Waar wacht je nog op?

vakantie ijsland

Hotel Fosshotel Raudara

Tijdens jouw avontuur in IJsland verblijf je in Hotel Fosshotel Raudara. Dit moderne 3* hotel ligt in het centrum van Reykjavik. In de directe omgeving vind je gezellige restaurants, cafés en ook veel leuke winkeltjes. Het vriendelijke personeel staat je graag te hulp om alles uit jouw IJsland vakantie te halen en voorzien je graag van de beste tips en hotspots in Reykjavik. Excursies boek je eenvoudig bij de excursiebalie in het hotel. Zo worden jouw avonturen in IJsland gemakkelijk en volledig voor je geregeld.

vakantie ijsland

Vakantie IJsland

Indrukwekkende gletsjers, rotsformaties en borrelende geisers; in IJsland ontdek je de meest unieke natuurlandschappen en -fenomenen! Breng een bezoek aan de schitterende Vatnajökull gletsjer en wandel door complete ijsgrotten. Na al die kou warm je heerlijk op in de Blue Lagoon, het thermale spa in de frisse buitenlucht. Neem dus niet alleen je sjaal en handschoenen mee, maar ook zeker je zwemkleding! Het hoogtepunt van jouw IJsland vakantie is natuurlijk wel het spotten van het noorderlicht. Ga jij binnenkort dit natuurfenomeen bewonderen?

screenshot van de deal

Screenshot deal