Bucketlist materiaal: droomreis naar IJsland

Reis het noorderlicht achterna!

  • Hotel Hôtel Island
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Stad
P.p. vanaf € 499,-

Maak de ultieme reisdroom waar met deze vakantie naar IJsland. Vlieg naar het eiland van vuur en ijs en reis het noorderlicht achterna! Deze unieke reis is inclusief vluchten, verblijf en diverse excursies, waaronder een uitstapje om het noorderlicht te zien. Lees hier alles over deze once-in-a-lifetime vakantie.

IJsland vakantie

IJsland vakantie

Kletterende watervallen, borrelende geisers, imposante gletsjers en pikzwarte stranden; IJsland betovert je met een enorme hoeveelheid natuurgeweld. Het absolute hoogtepunt van een reis naar IJsland is natuurlijk het zien van het noorderlicht. Deze vakantie is inclusief een noorderlicht-excursie waarbij je op zoek gaat naar dit indrukwekkende lichtspektakel. Daarnaast ga je ook op Golden-Circle excursie waarbij je de mooiste highlights van het land bezoekt.

IJsland vakantie

Hôtel Island in Reykjavik

Het moderne Hôtel Island vormt jouw thuisbasis tijdens je reis door IJsland. Dit 4* hotel ligt net buiten het centrum van Reykjavik en beschikt over allerlei faciliteiten zoals een lekker restaurant en een mooi wellnesscentrum. Toegang tot deze wellnessruimte is bij deze deal inbegrepen. Daarnaast mag je je ook verheugen op een lekker dagelijks ontbijtje. Eerdere reizigers beoordelen dit hotel met een mooie score van 4 van de 5 punten op Tripadvisor.

IJsland

screenshot van de deal

Screenshot deal