Aanschouw het Noorderlicht in winters IJsland

Inclusief twee excursies, vluchten en hotel met ontbijt!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Hotel Vellir
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 459,-

Ga jij deze winter eindelijk het poollicht aanschouwen? Met deze mooie deal kan het! Je hotel staat in het midden van de natuur. Deze spectaculaire aanbieding is inclusief niet één maar zelfs twee excursies. Je zult op Noorderlicht-excursie en op Golden Circle-excursie gaan om de wonderbaarlijke natuur te ontdekken. Dit alles nu voor een spotprijsje van slechts €459. Bekijk deze prachtige aanbieding snel!

vakantie IJsland

Excursies naar de IJslandse wonderen

Tijdens de Noorderlicht-excursie neemt een ervaren gids je mee op avontuur. Omdat het een natuurverschijnsel betreft, en de plaats waar dit te zien is niet altijd gelijk is, wisselt de locatie van deze excursie. De aanwezigheid van de ervaren gids optimaliseert de kans dat jij de aurora borealis met eigen ogen kunt aanschouwen. De beste reistijd voor dit spectaculaire natuurverschijnsel is tussen oktober en maart. Boek dus snel. De Golden Circle-excursie begint in het vulkanische natuurpark Thingvellir en voert je langs indrukwekkende watervallen en warmwaterbronnen.

IJsland

Verblijf in Hafnarfjörður

Voor of na een actieve excursie, ga je heerlijk opwarmen in de thermale baden die op slechts enkele minuten lopen van het hotel liggen. Het hotel staat in Hafnarfjörður, een plaats bekend om haar cuisine en wonderbaarlijk mooie natuur. Dit is een plek die uitermate geschikt is voor wandeltochten en vogels spotten. De kamers van het hotel zijn comfortabel en licht ingericht om een ontspannen verblijf te verzekeren.

Seljalandsfoss waterval op IJsland

screenshot van de deal

Screenshot deal