Kom op verkenningstocht door IJsland

Incl. vluchten, hotel & excursies

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Icelandair Hotel Reykjavik Marina
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij IcelandAir
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 610,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DReykjavik%26affid%3DIcelandairHotelReykjavikMarinaMaart19%26produit%3D284220" text="Hier boeken"]

Maak je stoutste dromen waar! Vier vakantie in het adembenemende IJsland inclusief de vluchten, het 4*-hotel met ontbijt & excursies vanaf slechts €610. Deze luxe deal wil je niet laten schieten. Kom op bezoek in de betoverende natuur. Alle verdere informatie en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

IJsland vakantie

IJsland vakantie met veel excursies

Dit is nou zo’n typische droombestemming, IJsland. Met de prachtige bergen, gletsjers en geisers, kijk je hier je ogen uit. Je verblijft in de kleurrijke hoofdstad Reykjavik en vanaf hier ga je jouw excursies maken. Afhankelijk van de pakket dat je kiest ga je op een Golden Circle tour, een Zuidkust avontuur, verken je Gletsjermeer Jokulsarlon of ga je zelfs Walvisspotten! Geniet van IJslandse gastvrijheid en laat je verwonderen door al dat natuurschoon, een reis om nooit meer te vergeten.

IJsland vakantie

Icelandair Hotel Reyjavik Marina

Je verblijft in een uitstekend 4*-hotel in de haven van Reyjavik. Hier geniet je ’s ochtends van een overvloedig ontbijt en tijdens het Social Hour van drankjes. Heb je energie over of iets te veel gesnoept, maak dan gebruik van de fitnessruimte van het hotel. Deze droomreis wordt zeker geweldig, want je hotel wordt uitmuntend beoordeeld met gemiddeld een dikke 8.9!

IJsland vakantie

screenshot van de deal

IJsland vakantie