Surprice ice baby! IJsland in verrassingshotel!

Vluchten en hotel zijn inbegrepen!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij WOW air
  • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 24.01.19 tot 27.01.19 Reykjavik
P.p. vanaf € 335,-

Ben je in een avonturierlijke bui? Ga dan nu naar IJsland en zie pas bij aankomst waar je gaat slapen! Deze verrassingsdeal geldt voor 4 dagen en is inclusief directe vluchten vanaf Amsterdam en verblijf in een hotel***. Spot het Noorderlicht en warm op in het water van het wereldberoemde Blue Lagoon. Meer informatie over deze verrassingsreis vind je hier!

Reisgids IJsland

IJsland

Er zijn ontelbaar veel redenen waarom je IJsland gezien móet hebben! Enorme watervallen, een geiser die voor je neus heet water meters hoog de lucht in spuit, prachtige natuur en uiteraard grote kans op het zien van het Noorderlicht ofwel Aurora Borealis. Voor de dierenliefhebbers onder ons, maak een paardrijtocht op een van de sterke IJslandse paardjes of, als je toch liever je voeten op de grond houdt, ga puffins (papegaaiduikers) spotten! Meer IJsland tips vind je hier en bekijk zeker ook de beste reistijd voor IJsland!

Blue Lagoon IJsland

Waar ga je slapen?

Ja, dat is een goede vraag! Dit blijft namelijk een verrassing tot je aankomst! Ik kan je in ieder geval vertellen dat het een zeer gunstige en centrale ligging heeft in de hoofdstad Reykjavik. Je verblijft in een hotel*** met nette kamers en natuurlijk een eigen badkamer.

screenshot van de deal

IJsland