Oh My Kos! 8 dagen genieten van een heerlijke vakantie in Kos

Incl. vlucht, transfer, verblijf en 3-dagen huurfiets

  • Hotel App. Tasos
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij onbekend
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 04.05.17 tot 11.05.17 Kos
P.p. vanaf € 199,-

Oppaa!!! Gaan we weer met zo een geweldige deal -kom mee naar Kos! Voor maar €199 heb je al een vakantie in Kos inclusief retourvlucht, transfer, verblijf en een huurfiets voor 3-dagen.

Kos

Kos, Kos, Kos. Het eiland van Hippokrates, lekker weer en mooie natuur. Op dit eiland kun je perfect luieren of juist erop uitgaan, want Kos is namelijk echt een “fietseiland”. Verder kun je binnenstad genoeg beleven. Er zijn veel culturele hotspots om te bezoeken en neem een break op een terras met en lekker glaasje wijn. Ik zal je even een beetje op weg helpen met wat je wel niet allemaal kunt zien in Kos. Bezoek bijvoorbeeld de tempel Asklepieion of het kasteel Neratzia. Als je een dagje wat anders wil doen, dan zijn er bijvoorbeeld genoeg waterparken in de omgeving om alle adrenaline kwijt te raken in de glijbaan!

Vakantie in Kos

Appartement Tasos

Rusten doe je in één van de appartementen van Tasos. De centrale ligging van deze accommodatie is perfect, zo kun je er gemakkelijk op uit gaan. Verder is er een goed zwembad waarin je kunt afkoelen. De ruime appartementen zijn netjes ingericht en beschikken allemaal over een eigen balkon. Het appartement heeft een kichenette, televisie, radio, airco en nog veel meer! Al-om-al een super verblijf voor een heerlijek vakantie in Kos.

Vakantie in Kos

Oh en niet vergeten! Omdat Kos bekend staat als “fietseiland” krijg je 3-dagen lang gratis een huurfiets om het eiland per fiets te ontdekken!

Wees snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

 

 

screenshot van de deal

Kos 199