19-daagse autorondreis door Italië

Dé Italië rondreis, van Noord naar Zuid en van Oost naar West!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
  • Boekingskosten €19,95
  • Toeristenbelasting €1,30 p.p.p.n.
Holidayguru tipt 05.03.20 tot 23.03.20
P.p. vanaf € 499,-

Dit moet echt dé rondreis door Italië zijn! Met je eigen auto cross jij maar liefst 19(!) dagen door Italië waarbij je overnacht in verschillende hotels op basis van half pension. Je boekt deze ultieme roadtrip voor slechts €499.

Roadtrip door Italië

Jouw roadtrip begint eigenlijk thuis al! Deze deal is namelijk exclusief vervoer. Indien je niet met je eigen auto wilt, kun je natuurlijk ook zelf vluchten en een huurauto boeken om vervolgens deze ultieme Italië reis te starten. Kijk in mijn vluchtenvergelijker voor goedkope vluchten en een huurauto boek je ook heel eenvoudig. De rondreis start bij het Gardameer en waarna je via Toscane, Rome en Napels uitkomt in het zuidelijkste puntje van Italië: Gasponi. Hierna trek je weer richting het noorden via Puglia en Rimini om in het historische Bolzano te eindigen.

Hotels o.b.v. half pension

Tijdens deze rondreis zijn de verblijven al voor je geregeld. Je hoeft de reis dus niet nog zelf uit te stippelen. Je overnacht in verschillende goed beoordeelde 3* hotels waarbij je iedere dag met een goedgevulde maag van het ontbijt vertrekt. Na een dag rondtouren staat er in ieder hotel ook weer een heerlijk diner voor je klaar. Wil je weten waar je allemaal verblijft? Check de aanbieding.