Vakantie Cinque Terre in heerlijke luxe

Logeer in een 4*-hotel met wellness centrum en een fantastisch uitzicht op Portofino!

  • Hotel Grand Hotel Bristol Resort
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 307,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3Ditalie%26affid%3DGrandHotelBristolOktober18%26produit%3D265495" text="Hier boeken"]

Luxe vakantie Cinque Terre, nu al vanaf €181! Die prijs is inclusief de vluchten en het verblijf in een prachtig 4*-hotel. In het hotel krijg je dagelijks ontbijt, een welkomstdrankje, gratis toegang tot de wellness en fitness, en een 3-gangendiner. Alles goed geregeld dus om een lekker zorgeloze vakantie Italië te hebben. Een luxe vakantie, maar wel een goedkope vakantie. Gun jezelf een echt relax vakantie en ga je vergapen aan de pittoreske pracht van deze regio. Bekijk hier de beschikbare vertrekdata!

vakantie italië

Vakantie Cinque Terre

Ooit al eens op vakantie Italië gegaan naar de regio Cinque Terre? Nee? Nou, dan kan ik je nu vertellen dat je echt iets mist! Kijk maar op het plaatje hierboven, dat is toch prachtig? Deze kleurrijke regio kenmerkt zich door alle gekleurde huisjes op de bebloemde rotskliffen aan de prachtige Italiaanse kust. De vijf beeldschone dorpjes, die samen Cinque Terre vormen, liggen in de regio Ligurië. De charmante Italiaanse dorpjes zijn opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst, en je kunt wel zien waarom! Wandel door het gebied en je wordt automatisch verliefd op deze regio in Noord-ItaliëWil je overigens nog wat extra informatie over deze regio, de rest van Italië, of zoek je toch een andere Italië deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Italië vakantie.

Grand Hotel Bristol Resort & Spa Cinque Terre

Jouw luxe Grand Hotel

Je overnacht tijdens jouw vakantie Italië op een wel erg mooie locatie. Dit ontzettend elegante hotel hierboven! Het uitzicht vanuit je kamer – en zeker ook vanuit het restaurant hieronder afgebeeld! – is werkelijk verbluffend. Een luxe verblijf waar een koning jaloers op zou zijn. Gelukkig hoef je niet in bezit te zijn van de kroonjuwelen om dit juweeltje van een accommodatie te bezoeken. Dit viersterrenhotel met spa bevindt zich in Rapallo, vanaf waar je een panoramisch uitzicht op het pittoreske Portofino hebt. Dit resort biedt je onder andere gratis toegang tot de wellness en fitness, een welkomstdrankje, ontbijt, en zelfs een gratis diner van 3 gangen. Zie jij jezelf al hieronder dineren? Op Tripadvisor krijgt dit luxe 4*-hotel dan ook een goede beoordeling van 4 punten.

Grand Hotel Bristol Resort & Spa Cinque Terre

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive