Road trip door het noorden van Italië

8-daagse fly & drive met vluchten, huurauto en verblijven met ontbijt

P.p. vanaf € 506,-

Ga deze zomer op road trip door het noorden van Italië en cruise onder andere Venetië, Toscane en het Gardameer. Acht dagen inclusief vluchten, huurauto en verschillende hotels met ontbijt.

Fly & Drive Noord-Italië

Met deze heerlijke fly & drive vakantie ga jij het prachtige noorden van Italië ontdekken. Heb jij altijd al eens een road trip in het buitenland willen doen, maar weet je niet waar je moet beginnen met plannen? Dan is deze vakantie echt perfect voor jou! De route is al uitgestippeld waarbij je slaapt in verschillende hotels op verschillende plaatsjes. Jouw avontuur begint en eindigt in Venetië waarbij je in de tussentijd langs onder andere Toscane en het Gardameer komt. Bekijk het complete programma hier.

road trip

Het noorden van Italië

Jij gaat een fantastische tijd tegemoet met deze mooie aanbieding. Het noorden van Italië is namelijk echt een regio die je gezien moet hebben. Met steden als Venetië, Florence, Pisa en niet te vergeten het Gardameer zul je je geen moment vervelen. Zoals eerder genoemd, begint en eindigt je reis in Venetië. Vaar met een gondel door de grachten, super romantisch, en geniet van verse gelatoop het San Marco plein. De leukste Venetië tips lees je in mijn Travel Magazine. Je gaat ook het prachtige Toscane, hier vind je reisinspiratie voor deze pittoreske regio.

Venetie

screenshot van de deal

Screenshot deal