slechts € 235,-

Amalfi, de mooiste en beroemdste kuststrook van Italië en Europa heeft zoveel spectaculaire aangezichten dat het haast zonde is om op één plek te verblijven. Daarom heb ik een leuke fly and drive Amalfikust, zodat je zelf deze regio kunt ontdekken! Slechts €235, incl. retourvlucht, huurauto en 4*-hotel met ontbijt! Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details!

Tip: De eerste 50 mensen die vandaag bij Bebsy een vakantie boeken, ontvangen gratis een Bebsy-koffer (t.w.v. €90!) ter ere van Black Friyay!

amalfi_coast1

Roadtrip langs de Amalfikust

Met een huurauto verken je heel gemakkelijk deze waanzinnige streek met veel bijzondere bezienswaardigheden, mooie kustplaatsen en prachtige natuur. Uiteraard rijd je zo naar de vele mooie stranden, bijvoorbeeld naar die van Amalfi, Positano of Furore met indrukwekkende rotspartijen en warm, helderblauw water. Hier lees je meer over het prachtige Furore. Ook een uitstapje naar grote steden als Salerno en Napels is zo gemaakt, of maak eens een boottocht naar het eiland Capri of langs de indrukwekkende Amalfikust.

vakantie italie

Hotel Scapolatiello

Je uitvalsbasis tijdens deze vakantie is hotel Scapolatiello Het hotel ligt in de heuvels van Vietri sur Mare en op slechts 6 kilometer rijden van de kust. Het hotel heeft een fantastisch uitzicht, een mooi buitenzwembad en wellness faciliteiten. Je parkeert je auto gratis bij het hotel. Het ontbijt wordt in het restaurant geserveerd en je kunt hier ook genieten van heerlijke streekgerechten bereid met verse ingrediënten. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een goede score van 4 van de 5 punten.

Hotel Scapolatiello

screenshot van de deal

Screenshot deal