Ontdek de Amalfikust per auto!

Incl. directe vluchten, huurauto en verblijf in pittoresk landhuis met ontbijt

  • Hotel Il Casale della Stella
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden Ontbijt
Holidayguru tipt 17.12.18 tot 21.12.18 Baronissi
P.p. vanaf € 279,-

Met de auto op pad om de prachtige Amalfikust in Italië te ontdekken! Nu 5 dagen inclusief vluchten, huurauto en verblijf met ontbijt voor €279. Haal de auto op bij aankomst op het vliegveld en je avontuur kan meteen van start. Waar wacht je nog op? Je vindt de deal hier!

Amalfi kust

Wegdromen langs de Amalfikust

‘De meeste dromen zijn bedrog’ (zong een bekende zanger jaren geleden), maar in dit geval toch echt niet! De adembenemende uitzichten van deze regio zullen er zeker voor zorgen dat je later nog regelmatig wegdroomt bij de herinneringen aan deze fantasische plek. Met de auto rijd je zo naar omliggende plaatsen als Furore, Salerno, Napels en het historische Pompeï. Wanneer je in Napels bent, probeer zeker eens een traditionele pizza. Ik weet zeker dat het niet bij die ene keer zal blijven!

Amalfi kust

Il Casale della Stella

Het verblijf tijdens deze roadtrip vindt plaats in het rustieke landhuis Il Casale della Stella. Dit hotel is van alle gemakken voorzien en een heerlijk ontbijt is inbegrepen zodat je daarna rustig kunt uitbuiken in de auto. Na een dag vol avontuur kun je genieten van een smakelijk Italiaans diner in het restaurant van het hotel. Neem ook zeker eens een wijntje van de eigen wijncollectie, maar vergeet niet: don’t drink and drive! Het restaurant en het hotel worden ruim beloond met een 8.7 van de 10 punten op Booking.com.

 

screenshot van de deal

Screenshot van de deal