slechts 529,- €

Een vakantie Italië is leuk, maar wat dacht je er van om het dit jaar eens iets anders te doen? Ooit gehoord van Ischia en Procida? Grote kans van niet. Nou, precies daarom moet je er heen! Deze beeldschone parels, net voor de kust van Napels, zijn misschien minder bekend maar zeker zo prachtig. Laat je betoveren door de pracht van deze Italiaanse eilanden en geniet van een zeer speciale Italië vakantie. Ervaar la dolce vita op zijn best tijdens deze prachtige vakantie Italië.

Aragonese castle in Ischia

Vakantie Italië naar Ischia en Procida

Voor deze vakantie Italië breng ik je naar twee heel speciale plekjes: Ischia en Procida. Je begint op het groene eiland Ischia, een vulkanisch eiland in de Golf van Napels gelegen. Je vertrekt per veerboot van Napels naar dit mooie Italiaanse eiland. Dit weelderige Italiaanse paradijs is gevuld met prachtige natuur, idyllische plekjes met bossen en wijngaarden en natuurlijk het boegbeeld: het Castello Aragonese wat je hierboven ziet. Aangezien het eiland is moet een ding niet vergeten worden om te vermelden bij deze vakantiebestemming: prachtige stranden en turquoise zee! Een prachtig mooie bestemming voor jouw vakantie Italië.

vakantie Italië

Je vervolgt je vakantie Italië naar Procida. Wederom een werkelijk wonderschoon Italiaans eiland. Kijk maar naar de iconische gekleurde gebouwen op de foto hierboven. Net als op Ischia vind je hier prachtige natuur gecombineerd met gezellige authentieke Italiaanse cultuur. Een Italië vakantie maar dan eens wat anders dan normaal!

vakantie Italië

Jouw hotels tijdens je vakantie Italië

De hotels? Nou die zijn net zo prachtig als de eilanden! Check die foto hierboven maar van je hotel in Ischia. Wat een uitzicht he! Je verblijft hier op basis van halfpension. Heerlijk zorgeloos genieten dus. Je hebt hier onder andere toegang tot 3 zwembaden! Op Trivago krijgt het hotel een goede score van 78 van de 100 punten. Je tweede hotel tijdens deze vakantie Italië bevindt zich op Procida. Dit hotel is net zo geweldig als de vorige, ditmaal krijg je er ontbijt bij. Het hotel krijgt bij Trivago een uitstekende score van 82 uit 100! Deze reis is flink verzorgd: check hier alle verdere details!

vakantie Italië

Een prachtige Italië vakantie, maar dan iets anders? Boek snel!

 • Vakantie Italië naar de onontdekte Ischia en Procida; een geweldige ervaring. Reis met veel extra’s – incl. vluchten en hotels – slechts €529
  • Reisperiode: vele data mogelijk tot en met oktober 2017
  • Reisduur: 8 of 11 dagen
  • Luchthaven van vertrek: meerdere mogelijkheden
  • Luchtvaartmaatschappij: meerdere mogelijkheden
  • Transfer naar hotel: inbegrepen
  • Hotel: meerdere hotels
  • Verzorging: halfpension/ontbijt
  • Plaats: Ischia en Procida, Italië
  • Bijkomende boekingskosten: €22,50
  • Prijs: Slechts €529 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

ischia529
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)