slechts 519,- €

Een vakantie Italië is leuk, maar wat dacht je er van om het dit jaar eens iets anders te doen? Ooit gehoord van Ischia en Procida? Grote kans van niet. Nou, precies daarom moet je er heen! Deze beeldschone parels, net voor de kust van Napels, zijn misschien minder bekend maar zeker zo prachtig. Laat je betoveren door de pracht van deze Italiaanse eilanden en geniet van een zeer speciale Italië vakantie. Ervaar la dolce vita op zijn best tijdens deze prachtige vakantie.

Aragonese castle in Ischia

Vakantie Italië naar Ischia en Procida

Voor deze vakantie Italië breng ik je naar twee heel speciale plekjes: Ischia en Procida. Je begint op het groene eiland Ischia, een vulkanisch eiland in de Golf van Napels gelegen. Je vertrekt per veerboot van Napels naar dit mooie Italiaanse eiland. Dit weelderige Italiaanse paradijs is gevuld met prachtige natuur, idyllische plekjes met bossen en wijngaarden en natuurlijk het boegbeeld: het Castello Aragonese wat je hierboven ziet. Aangezien het eiland is moet een ding niet vergeten worden om te vermelden bij deze vakantiebestemming: prachtige stranden en turquoise zee! Een prachtig mooie bestemming voor jouw vakantie Italië.

vakantie Italië

Je vervolgt je vakantie Italië naar Procida. Wederom een werkelijk wonderschoon Italiaans eiland. Kijk maar naar de iconische gekleurde gebouwen op de foto hierboven. Net als op Ischia vind je hier prachtige natuur gecombineerd met gezellige authentieke Italiaanse cultuur. Een Italië vakantie maar dan eens wat anders dan normaal! Naast deze twee prachtige eilanden heb je ook nog de tijd om Napels te verkennen. De eerste en laatste nacht(en) verblijf je namelijk in de stad van pizza en Dries Mertens.

vakantie Italië

screenshot van de deal

Screenshot van de Ischia rondreis
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)