slechts 459,- €

Verken een prachtig deel van Italië, met deze heerlijke autovakantie van Lago Maggiore naar Ligurië. De highlights van Noord-Italië bezoek je met je eigen auto, voor de overnachtingen wordt gezorgd. Ontdek de vijf schilderachtige dorpen van Cinque Terre én de schitterende omgeving. Deze deal is inclusief drie verschillende hotels op basis van halfpension, verschillende wijnproeverijen, toegang tot Cinque Terre en een boottochtje naar Portofino. Heerlijk zo’n vakantie naar Lago Maggiore, Piemonte en Cinque Terre. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

vakantie Lago Maggiore

Via Lago Maggiore naar Ligurië

Je vakantie vangt aan bij Lago Maggiore, ten noorden van Milaan. Het is een van de mooiste en grootste meren van Italië. Daarna reis je verder naar Piemonte, dé wijnstreek van Noord-Italie. Natuurlijk kun je hier aanschuiven voor een wijnproeverij. Met je auto heb je bovendien alle vrijheid om onderweg te stoppen en de om de omgeving te verkennen. Het derde en laatste hotel ligt in Ligurië, waar je bijna struikelt over de pittoreske dorpjes. Het allerbeste blijft tot het laatste deel van je reis bewaard: een bezoek aan het mooie Cinque Terre. Kleurrijke huisjes op steile kliffen, omringd door prachtig natuurschoon met op de achtergrond een azuurblauwe zee. Dat zijn de vijf prachtige dorpen van Cinque Terre!

Cinque Terre

Ontdek de highlights van Noord-Italië

Tijdens deze autovakantie verblijf je in drie verschillende hotels. ’s Ochtends kun je aanschuiven voor het ontbijt en ’s avonds staat er weer een heerlijke Italiaanse maaltijd op je te wachten. Van ’s ochtends vroeg tot aan het avondeten heb je zo de tijd om de omgeving te verkennen. ’s Avonds kun je met een goed glas wijn nagenieten van je avonturen aan Lago Maggiore, bij de wijnproeverijen en in het fotogenieke Cinque Terre. Deze dorpjes zijn niet per auto te bereiken, dus neem de trein, het ticket is al geboekt! De kleurrijke dorpjes zijn nog mooier vanaf het water en daarom is ook een boottochtje naar Portofino al geregeld. Ik krijg nu al bijna tranen van geluk in mijn ogen bij de gedachte aan het mooie uitzicht. Weet je nog niet goed wat je kunt verwachten? Lees dan eens mijn artikel over Cinque Terre!

cinque_terre_vernazza_italien_ligurien_156908393

screenshot van de deal

Rondreis Noord Italie en Cinque Terre
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)