slechts € 179,-

Oh jongens, bij deze aanbieding krijg ik kippenvel! Het lijkt wel een Italiaanse droom. Je gaat op reis naar Ischia, het grootste eiland in de wondermooie Baai van Napels. En daar verblijf je in een wellness hotel met vergezicht over de zee vanuit je kamer, het zwembad,  de tuin, … Kijk hieronder, wat een plaatje! Bekijk hier de reisdetails.

Hotel Le Querce Thermae & Spa Ischia

Hotel Le Querce Thermae & Spa****

Dit 4*-hotel heeft een droomligging. Niet enkel op een paradijseiland maar ook met een fantastisch vergezicht over de zee en omgeving. Het hele gebouw is gebouwd in een authentieke Mediterraanse stijl. Je voelt je als een Romeinse keizer in een luxe buitenverblijf. Want Le Querce herbergt ook een uitgebreid wellness centrum met niet alleen een binnen- en buitenzwembad of thermale baden maar ook massages en schoonheidsbehandelingen. En het strand? Dat ligt op een paar honderd meter wandelen van je hotel. Dit pareltje krijgt een uitstekende score van 4,5 punten op Tripadvisor en ontving een Certificaat van uitmuntendheid.

Hotel Le Querce Thermae & Spa Ischia

Vakantie Ischia

Ischia is een groen, vulkanisch eiland in de Baai van Napels. Je vindt er prachtige natuur: groene bossen en wijngaarden, afgewisseld met indrukwekkende kliffen en gele zandstranden en omringd door een azuurblauwe Middellandse Zee. Wandel door de geschiedenis in de pittoreske straatjes van Ischia Porto en het verbluffende Sant’Angelo. En vertrek niet zonder een bezoekje te brengen aan het unieke Castello Aragonese, een eeuwenoud fort gebouwd op een grote rots voor de kust van het eiland. Indrukwekkend!

Castello Aragonese Ischia Voyage Prive

screenshot van de deal