slechts € 136,-

Ben jij klaar voor een luxe Italië vakantie voor een heerlijk prijsje? Met deze fantastische aanbieding ga je naar de hak van Italië en verblijf je in een goed beoordeeld hotel****. De reis voert je naar het kleurrijke havenplaatsje Giovinazzo in de regio Apulië. De kosten bedragen slechts €136 en daarvoor krijg je jouw vluchten en 8 dagen verblijf. Alle verdere informatie over deze heerlijke aanbieding vind je hier.

Italië vakantie

Op vakantie naar Apulië

Je fijne hotel staat in het havenplaatsje Giovinazzo. In dit kleine en gemoedelijke dorpje kun je de authentieke Italiaanse sfeer proeven. Begin de dag met een heerlijk kopje espresso of cappuccino in een lokaal café en begin met je verkenningstocht door het dorp. Giovinazzo heeft veel prachtige, oude gebouwen en ligt daarnaast pal aan de kust. In de haven vind je kleurrijke bootjes die je uitnodigen voor een tochtje op de zee. Hier beleef je het echte Zuid-Italië, verken je de smalle straatjes en ga je genieten van heerlijke gerechten.

Giovinazzo

Hotel Riva Del Sole****

Jouw mooie hotel ligt vlak aan het strand in de zuidelijke regio Apulië en iets ten noorden van de stad Bari. Het beschikt over een heerlijk zwembad en fitness. Daarnaast is er een zonnestudio, zijn er meerdere bars, kun je hier fietsen huren (tip!) en is de bedlengte over twee meter! Met dit hotel kun je zeker van je rust genieten. Hotel Riva Del Sole wordt daarbij ook uitstekend beoordeeld op TripAdvisor met 4 van de 5 mogelijke punten. Kom jij binnenkort de Italiaanse cultuur opsnuiven?

Apulië vakantie

 

screenshot van de deal

Italie vakantie