slechts € 164,-

Wil jij de zomer nu alvast beginnen? Boek dan nu deze goedkope last-minute vakantie naar het altijd zonnige Kaapverdië. Dit zijn de eilanden van de eeuwige zomer! Voor slechts €164 breng je een heerlijke week door in dit tropische paradijs. Deze prijs is inclusief vluchten, transfers en appartement aan het strand. Wees er snel bij en boek jouw vakantie hier.

Sal Kaapverdië

Kaapverdië vakantie

Krijg jij ook vlinders in je buik als je denkt aan goudgele stranden, helderblauw water en een stralend blauwe lucht? Dan ga je je op het Kaapverdische Sal helemaal thuis voelen! Op dit tropische eiland vind je de mooiste stranden, gezellige plaatjes en eindeloos veel zon.

Kaapverdië

Aparthotel Tropical

De appartementen van vakantiecomplex Tropical zijn ideaal voor alle zonaanbidders, want je bent op korte loopafstand zo op het strand Hoe fijn is dat! Vanuit je appartement loop je zo op je slippers naar zee of naar het zwembad dat voor de deur ligt. Het centrum van Santa Maria ligt eveneens op loofafstand. Na een dag zonnen en zwemmen bij het hotel zoek je in het stadje een gezellig terrasje op voor een hapje en een drankje.

Strand op Sal Kaapverdië

 

screenshot van de deal

Screenshot deal