slechts € 199,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Wow, zó goedkoop is een vakantie Kaapverdië niet vaak. Boek nu voor slechts €199 een 8-daagse vakantie naar Kaapverdië, inclusief retourvlucht, transfers en hotel met ontbijt. Wees er snel bij en boek deze last-minute deal hier.

Strand op Sal Kaapverdië

Vakantie Kaapverdië

Goud zand en wilde golven omringen Sal waardoor dit Kaapverdische eiland bij uitstek geschikt is voor zonaanbidders en surfers. Geniet van het heerlijke klimaat, de prachtige stranden en de gezellige stadjes op dit tropische eiland.

Sal Kaapverdië

Central Sal Hotel

Je uitvalsbasis tijdens deze Kaapverdië vakantie is het Central Sal hotel is op het eiland Sal. Dit hotel ligt 400 meter van het zandstrand, dus je duikt gemakkelijk de zee in. De dichtstbijzijnde stad is Espargos. Het hotel heeft comfortabele kamers met airconditioning en de receptie is 24 uur per dag geopend. Elke ochtend staat er een continentaal ontbijt voor je klaar, lekker!

vakantie Kaapverdië

screenshot van de deal

Screenshot deal