slechts € 293,-

Last minute naar Kaapverdië, het kan voor nog geen €300. Je vertrekt vanaf Amsterdam en verblijft op basis van logies en ontbijt. Lijkt het jou ook zo heerlijk om nog voor de kerst een zonnetje op je huid te voelen? Dan is deze vakantie echt iets voor jou. Met temperaturen die de 30 graden naderen is Kaapverdië het perfecte land voor een zonvakantie in december. Bekijk alle details van deze aanbieding hier.

Kaapverdië

Kaapverdië

Ga naar het prachtige groene eiland, Sal. Je verblijft in de bekende badplaats Santa Maria en gaat relaxen op haar prachtige, witte stranden aan prachtig, helder blauw water. Naast genieten aan de heerlijke stranden heeft Sal je veel te bieden. Dus zodra je even genoeg hebt van het strand, dan kun je kiezen om het achterland te gaan verkennen. Ga met een truck racen over zandduinen, ga drijven op een zoutmeer of ga vissen of surfen. Ik heb een artikel geschreven over wat Kaapverdië jou te bieden heeft, zodat je je alvast goed kunt voorbereiden op de heerlijke vakantie. De beste reistijd voor Kaapverdië vind je hier.

Kaapverdië

Hotel Pontao

Je verblijft in een goed hotel op zo’n 400 meter van Santa Marias prachtige stranden. ’s Ochtends krijg je een ontbijt in buffetvorm geserveerd. Daarnaast heeft het hotel een heerlijk zwembad, is er vaak live muziek en worden er regelmatig barbecues  georganiseerd. De gezellige sfeer van dit hotel is wat jouw vakantie helemaal perfect maakt. Het hotel krijgt een goede beoordeling op TripAdvisor van 3.5 van de 5 punten.

Santa Maria

 

 

screenshot van de deal

Kaapverdië