slechts € 359,-

Ik ben gek op Kaapverdië! De eilanden bieden niet alleen zon, zee en strand, maar ook cultuur en watersport! Leef volgens het Kaapverdiaanse motto: ‘Morabeza’: Geniet van het leven, no stress. Vlieg spotgoedkoop naar Sal en ga voor een zonvakantie op Kaapverdië! Vanaf €359 heb jij al een volledige pakketreis: een zonvakantie op Kaapverdië inclusief vluchten, transfer en verblijf met ontbijt! Wees er wel snel bij, want zo laag zal deze prijs niet lang blijven. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Vakantie Kaapverdië

Heerlijke Vakantie Kaapverdië

Een vakantie Kaapverdië kan je naar eigen wens invullen: kom tot rust op de witte stranden en zwem in de kraakheldere zee, pak wat golven op je surfplank en verken het gezellige plaatsje Santa Maria. Ook kun je hier naar hartenlust duiken in één van de vele duikstekken die Kaapverdië kent. Een praatje maken met de lokale bevolking is hier ook zo gedaan. Proef de lokale sfeer en geniet van het leven! Wil je meer weten over Kaapverdië? Lees dan hier mijn uitvoerige Travel Magazine artikel vol met de beste Kaapverdië tips! Wil je weten wanneer je het beste kunt gaan? Lees dan mijn beste reistijd voor Kaapverdië.

vakantie kaapverdie

Nha Terra

Tijdens deze prachtige vakantie overnacht je in het Nha Terra hotel. De locatie van dit hotel kan niet beter! Je staat zo met je voeten op het witte zand kijkend naar de azuurblauwe zee. Op loopafstand bevinden zich winkeltjes en restaurantjes. Verwacht geen luxe, maar wel scherpe prijzen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. In het restaurant begin je de dag met een ontbijt (aan het zwembad van het hotel) om vervolgens met je handdoekje neer te strijken op het strand van Santa Maria. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een goede beoordeling van 3.5 van de 5 punten.

vakantie kaapverdië

screenshot van de deal

screenshot