slechts € 699,-

WAUW! Je kunt nu voor maar €699 genieten van een all inclusive vakantie Kaapverdië in een 5* resort! Deze goedkope vakantie aanbieding is inclusief de vluchten en het all inclusive verblijf in dat heerlijke 5* resort. Tijd voor een heerlijke zonvakantie dus, tijd om te genieten, tijd voor een strandvakantie, tijd voor het prachtige Kaapverdië!

Jouw 4* hotel op Kaapverdië

Jouw hotel gedurende deze strandvakantie heeft maar liefst 5*, wat betekent dat je van alle gemakken voorzien zult zijn! Zwembaden, glijbanen, vriendelijk personeel, ruime kamers: het Sol Dunas Resort heeft alles wat je nodig hebt voor jouw ideale all inclusive zonvakantie naar Kaapverdië. Op Zoover krijgt het Sol Dunas Resort een goede 7.8 uit 10 punten.

All inclusive vakantie op Kaapverdië

Jawel lieve mensen, ik maak geen grapje, het is echt zo goedkoop om all inclusive te genieten van een ontspannende zonvakantie op Kaapverdië! Deze Afrikaanse eilandengroep heeft alles wat je nodig hebt voor jouw vakantie zon, zee en strand, wat het een ideale vakantiebestemming maakt voor iedereen die gewoon wilt relaxen. Dat je er all inclusive verblijft maakt het des te meer rustgevend, want je hoeft geen boodschappen te doen of te koken! Op Kaapverdië vind je verder prachtige parelwitte stranden (de echte bounty stranden vind je hier!) en een verbluffend mooie turquoise zee. De temperaturen liggen altijd hoog en de pittoreske vissersdorpjes nodigen je uit om lekker rond te sloffen op zoek naar goedkope souvenirs. Kaapverdië heeft het allemaal. Wil je meer weten over deze eilanden, lees dan mijn Kaapverdië tips. Lees ook alvast wat de beste reistijd is voor Kaapverdië.

Kaapverdie

screenshot van de deal

Screenshot deal