slechts € 160,-

Een vakantie op Kaapverdië staat misschien al een tijdje hoog op jouw lijstje van meest zonnige en gewilde vakantiebestemmingen. Een geweldige plek voor een echt zonnige vakantie, dat is Kaapverdië! Zon, zee, strand en ultieme rust. Dat vind je met deze vakantie, die ook nog eens inclusief retourvlucht, transfers en verblijf is! Voor slechts €220! Boek snel deze deal naar de tropenzon – paradijselijke omstandigheden wachten op jou! Bekijk hier snel alle mogelijke data en boek deze prachtige reis!

kap-verden

Vakantie Kaapverdië

Een vakantie op Kaapverdië staat voor ultiem genieten op een heerlijke plek: een prachtige verre reis. Deze tropische bestemming ligt op ongeveer 6 uurtjes vliegen van Nederland. Je verblijft op het mooie eiland Sal. Bij aankomst verkeer je meteen in een vakantiestemming. Dit eiland is perfect voor een relaxte zonvakantie. Santa Maria bezit brede stranden die langzaam aflopen in zee. De pier is de hotspot van Santa Maria, dagelijks komen de vissers rond de middag terug met hun vangst. Zeker leuk om een keer gezien te hebben.

Kaapverdie

Agua Hotels Vila Verde

Gedurende jouw vakantie verblijf je in het goede Vila Verde Resort. Zeer rustig gelegen, vind je hier goede appartementen, allemaal uitgerust met o.a. een keuken en airconditioning. Het centrum van Santa Maria ligt op 3 kilometer. De gratis shuttle bus brengt je zo naar het centrum. Het strand ligt op loopafstand van Vila Verde en ook bij het hotel kun je een verfrissende duik nemen in het grote zwembad.

Kaapverdië

screenshot van de deal

Screenshot deal