slechts € 129,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Ben je het koude Nederland ook zo beu? Ontsnap dan last-minute aan ons kleine kikkerlandje met deze last-minute vakantie naar het zonnige Kefalonia! Je boekt nu een vakantie naar dit Griekse eiland voor slechts €129, inclusief vluchten, transfers en zeer goed beoordeeld appartement. Boeken doe je hier!

Kefalonia

Vakantie Kefalonia

De Griekse eilanden lenen zich uitstekend voor een zon, zee en strandvakantie en het schitterende Kefalonia is daar geen uitzondering in. Gelegen in de Ionische Zee, ten westen van Griekenland, vind je hier eindeloos veel zon, mooie stranden, charmante dorpjes en bijzondere bezienswaardigheden zoals de Melissani Grot.

Kefalonia

Appartementen Nautilus

Het appartementencomplex Nautilus ligt in een rustige, landelijke omgeving op het Griekse eiland Kefalonia. Dit is de ideale vakantie voor wie even écht wil ontspannen in de zon. Trek een baantje in het zwembad, werk aan je kleurtje onder de zon en haal een verkoelend drankje aan de pool bar. Wat wil je nog meer! Eerdere gasten zijn erg positief over dit vakantieadres en beoordelen het appartementencomplex met maar liefst 4,5 van de 5 punten op Tripadvisor.

Appartementen Naulitus

screenshot van de deal

screenshot