slechts € 1186,-

Wat dacht je van een all inclusive vakantie Kenia vanuit een luxe 4* resort? Je kunt genieten van het meest paradijselijke strand wat je maar kunt wensen, direct bij het resort gelegen, maar je gaat met deze reis naar Kenia ook op safari natuurlijk! Het zit allemaal bij deze goedkope vakantie deal inbegrepen. Ook niet onbelangrijk is dat het resort geweldig beoordeeld wordt door jouw voorgangers. Zo krijgt het 4.5 van de 5 sterren op Tripadvisor aan de hand van maar liefst 1.575 beoordelingen! Waarom zo’n spectaculaire beoordeling? Kijk hier maar eens voor alle details over dit prachtige resort!

vakantie kenia

Vakantie Kenia

Deze vakantie naar Kenia bestaat uit meer dan slechts een strandvakantie. Kenia is immers het safariland bij uitstek! Het Afrikaanse land bezit een weergaloos prachtige natuur, vol met een grote diversiteit aan dieren. Van de brullende koning der dieren tot de machtige majestueuze olifant; in Kenia kun je het allemaal gaan bewonderen! Naast de dieren te land vind je in Kenia ook eindeloos veel verschillende vogelsoorten; nog iets waar Kenia om bekend staat. Simpel gezegd: als jij van dieren houdt dan moet je ooit in Kenia geweest zijn. Deze reis biedt overigens een combinatie aan; naast safari krijg je ook de ultieme strandbelevenis. Dat is namelijk ook Kenia: parelwitte stranden omlijnt door groene palmbomen, een strakblauwe lucht en hoge temperaturen. Wie op zoek is naar een zon, zee en strandvakantie is hier ook aan het goede adres! Wil je nog iets meer weten over dit land, de rest van het Afrikaanse continent, of zoek je toch een andere deal naar dit land? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Afrika vakantie.

vakantie kenia
Jouw all inclusive 4* resort!

Jouw 4* resort in Kenia

Tijdens deze vakantie in Kenia verblijf je in het 4* Baobab Beach Resort & Spa bij het prachtige Diani Beach. Je verblijft hier op een all inclusive basis, wat betekent dat je complete reis tot in de puntjes verzorgt is. Benieuwd naar hoe zo’n all inclusive vakantie precies in z’n werk gaat? Kijk dan eens op mijn speciale pagina gewijd aan dit type reis, voordat je jouw perfecte all inclusive vakantie plant. Dit arrangement is echter niet het enige wat dit resort zo mooi maakt. Zo zit er namelijk ook een safari bij inbegrepen in een 4×4, met een Engelstalige gids! Ook entreegelden en toeristenbelasting zitten erbij. Vergeet ook niet het prachtige infinitypool direct aan het strand, waar je helemaal in weg kunt dromen. Ja dit hotel heeft echt alles voor een onvergetelijke droomvakantie. Maar liefst 1.547 eerdere klanten geven dit resort dan ook een bijna perfecte beoordeling van 4.5 van de 5 sterren, inclusief een certificaat van uitmuntendheid!

vakantie kenia

screenshot van de deal

vakantie kenia