Droomvakantie op paradijselijk eiland met safari!

Inclusief vluchten, transfers, luxe safari en volpension verblijf in 5* resort!

  • Hotel The Sands at Chale Island
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Halfpension

Maak je klaar voor een werkelijke droomvakantie. Het paradijselijke Chale Island in Kenia wacht namelijk op je; een eiland waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt, maar wat je nooit meer zult vergeten. Verblijf hier in een vrijwel perfect beoordeeld 5* resort (bekroond met de Tripadvisor Travellers’ Choice Award!) op basis van volpension en zwijmel weg bij de meest paradijselijke omstandigheden denkbaar. Als dat nog niet genoeg is ga je ook nog op safari excursie, ook inbegrepen in de prijs! Beter dan dit wordt vakantie haast niet. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

vakantie kenia

Droomvakantie op Kenia

Dat eiland hierboven, daar kan jij straks verblijven! Zo’n droomvakantie zie je niet vaak; huwelijksreis ideetje?! Dit hierboven is Chale Island, een eiland net van de Keniaanse kust af.  Spierwitte stranden, palmbomen en een altijd warme zon; Chale Island heeft het allemaal. Het is de plek bij uitstek voor een luxe vakantie als in dit aanbod, want je verblijft in een geweldig 5* resort: The Sands at Chale Island resort. Je verblijf hier op volpension basis, wat betekent dat het eten allemaal inbegrepen is bij de prijs; wel zo zorgeloos vakantie vieren! Massage zit ook inbegrepen bij dit aanbod. Zie je het al voor je? Jij plat op je buik turend over het turquoise water en het witte strand, terwijl je een heerlijke massage krijgt? Op Tripadvisor krijgt dit resort een geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 sterren en een Travellers’ Choice Award!

vakantie kenia

Naast de stranden ook op safari!

Je verblijf op Chale Island lijkt al de perfecte reis, maar het wordt nog beter! Bij deze reis word je namelijk ook nog eens meegenomen op safari, een excursie om nooit te vergeten. Spot jij straks een leeuw of olifant? Het kan! Een strand en safari combinatie; dat noem ik een echte droomvakantie. Kijk hier voor alle verdere details over deze spectaculaire reis.

vakantie kenia

screenshot van de deal

vakantie kenia