slechts € 1099,-

Wat een geweldige deal! Boek nu deze luxe vakantie naar Kenia en ontdek het wildleven tijdens een spannende safari tocht! Je overnacht ook in de natuur, waardoor deze deal alleen maar nog specialer wordt! Je kan deze prachtige vakantie boeken voor 7, 10, 12 of 14 nachten! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze geweldige vakantie naar Kenia!

Southern Palms Beach Resort

Dit prachtige resort ligt aan een van de mooiste stranden van Kenia, namelijk het Diani strand. Je verblijft in dit 4* resort op basis van halfpension, en tijdens je safari zal je verblijven in het Tsavo East National Park op basis van volpension! Het Southern Palms Beach resort ligt midden in een groot gebied met tropische tuinen, waar je verblijft in een standaard kamer maar een upgrade naar Ocean Front Kamer is ook mogelijk! Het hotel beschikt over een uitgebreid programma met sportactiviteiten, en voor de nodige ontspanning kan je je handdoekje uitgooien naast het zwembad of op het strand. Dit resort wordt uitstekend beoordeeld op Tripadvisor met 4 van de 5 sterren!

Southern Palms Beach Resort

Safari door Kenia

Hoe de safari er uit gaat zien, hangt helemaal van jou af! Deze deal is te boeken met verschillende safari’s en ook de lengte kan verschillen, dus dit kan je gemakkelijk zelf indelen! De goedkoopste versie is de tweedaagse safari naar het Tsavo East National Park, waar je overnacht in het park en 2 dagen op safari gaat. Tijdens de safari verblijf je in het park op basis van volpension.

 

screenshot van de deal

vakantie kenia