slechts € 349,-

Aaah, de heerlijke zon op Kos. Gooi dat strandlaken alvast maar uit. Ga genieten van deze vakantie Griekenland op Kosgeheel all inclusive. Je retourvluchten en transfers zitten ook al bij de €349 in. Een heel voordelige prijs voor een zonvakantie in Griekenland. Dit resort is erg populair, dus wacht niet te lang met boeken. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Kos vakantie

Vakantie Griekenland

Ontdek de heerlijke stranden en de charmante dorpjes van het Griekse eiland Kos. In Kos-Stad vind je gezellige terrasjes en winkels, maar ook de Johannieterburcht en de Mandrakihaven. Ook de natuur op het eiland is adembenemend en uitstekend te verkennen per fiets of door middel van een wandeltocht. Of kom tot rust op een zonovergoten Grieks strand. Als jij zin hebt in een zonvakantie dan is deze vakantie naar Kos uitermate geschikt voor jou.

Kos

Aegean View Aqua Resort

Je verblijft op basis van all-inclusive in het Aegean View Aqua Resort, vlakbij het strand en Kos-Stad. Het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet staan dus iedere dag voor je klaar, evenals snacks en drankjes. Ook kun je heerlijk dineren bij een van de twee à-la-carterestaurants (wel even reserveren). Dit resort is speciaal gericht op waterpret, met meerdere buitenbaden, waaronder enkele glijbanen en kinderbadjes, een binnenbad en leuke watertoestellen, maar er is nog veel meer te beleven. Zo is er voor de kinderen een miniclub en een speeltuin en zijn er meerdere sport- en ontspanningsfaciliteiten, waaronder een wellness met jacuzzi. Dit resort krijgt een uitstekende score van 8 uit 10 punten op basis van reizigersbeoordelingen.

Kos vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal