slechts 692,- €

Het is tijd, voor mooiigheid! Het Casa Cook Hotel op Kos is pas recentelijk geopend, maar iedereen die er geweest is vond het werkelijk een ervaring. Het is een werkelijk oogstrelend design hotel voor de echte levensgenieters onder ons. Ik heb een mooie deal voor je geregeld zodat jij naar Griekenland kan om te zonnen en genieten van dit top hotel! Vluchten, transfers, verblijf in het Casa Cook hotel en ontbijt zitten allemaal inbegrepen bij de prijs. Verblijf jij straks in zo’n geweldig appartement? Meer foto’s, de mogelijke reisdata en alle andere info vind je hier!

zwembad direct naast je appartement

Het Casa Cook hotel op Kos

Misschien denk je bij jezelf, “Casa Cook hotel”, dat ken ik toch ergens van? Kan kloppen! Eerder heb ik namelijk een artikel geschreven over het broertje van dit hotel, Casa Cook Rhodos. Verschil is dat ze op verschillende eilanden liggen en dat die op Kos de nieuwere aanwinst is. Het opende namelijk in de zomer van 2017 haar deuren, dus jij kan één van de eersten zijn om hier te verblijven. Het is gebouw met hetzelfde concept in gedachten en zoals je kunt zien is ook dit weer werkelijk een plaatje! Vergaap je dus maar eens aan de foto’s en loop maar vast warm voor jouw verblijf in dit hotel!

jouw luxe slaapkamer

Kijk, en dat heb je dan allemaal lekker voor jezelf! Klinkt goed toch? Doordat het hotel gloednieuw is, zijn er nog maar weinig beoordelingen beschikbaar, maar degenen die er zijn zijn allemaal compleet lovend! Op Tripadvisor krijgt dit prachtige hotel namelijk een geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 sterren!

hangmat bij het zwembad

Vakantie op Kos

Wat het eiland betreft nog dit. Kos, waar je uitgestrekte stranden vindt, maar waar je ook de natuur in het binnenland kunt ontdekken of een drankje kunt doen in het bruisende Kos-Stad. In de sfeervolle haven proef je de enthousiasmerende sfeer van dit eiland. Ontdek de heerlijke stranden en de charmante dorpjes van dit zonovergoten Griekse eiland! Ook de natuur op het eiland is adembenemend en uitstekend te verkennen per fiets of huurauto. Of kom gewoon heerlijk tot rust op een parelwit Grieks strand! Wil je meer weten over het eiland? Lees dan hier mijn Kos tips!

geniet van een massage

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)