slechts 261,- €

Nog geen plannen voor het einde van de maand? Dat treft! Ik heb net een leuke, voordelige aanbieding gevonden naar het Griekse eiland Kos. Je logeert een week in een een leuk hotelletje net naast Kos-stad. Op een korte wandeling van het strand en de  gezellige bars en restaurants van Kos-Stad. Je vluchten vanuit Zaventem zijn inbegrepen en je betaalt voor dit alles slechts €261! Bekijk hier de reisdetails!

Kos Griekenland Pilaren aan de zee

Vakantie Kos

Het leuke aan deze deal is dat je vlakbij Kos-stad logeert. Je hoeft dus geen huurauto te huren of te wachten op de bus om te genieten van al het moois dat Kos te bieden heeft! Op enkele minuten wandel je het gezellige Kos-stad binnen. Kuier langs de leuke winkelstraatjes, historische Griekse gebouwen en zonnige terrasjes. Zo’n wandeling verdient wel een ijsje of een aperitiefje, vind je niet? Ben je op zoek naar meer informatie voor je je keuze maakt? Lees dan eens mijn Travel Magazine artikel vol Kos tips! Of ben je op zoek naar een andere vakantie naar Griekenland? Bekijk dan mijn pagina met Griekenland deals!

Frosini Hotel pool bar Frosini Hotel Kos

Heb je ook zoveel zin om je te installeren in zo’n ligzetel? In je hotel kan je lekker ontspannen aan het zwembad voor of na je Kos-stad hebt bezocht of een hele dag aan het strand hebt doorgebracht. Er is trouwens Wifi in de lobby en aan het zwembad, kun je wat selfies naar huis sturen om vrienden en familie jaloers te maken! En er is natuurlijk de gezellige poolbar. Het strand ligt trouwens maar op 50 meter van Frosini Hotel! Reizigers op Tripadvisor geven Frosini Hotel een goede 3 op 5 sterren.

Frosini Hotel Zwembad

screenshot van de deal

Screenshot Corendon
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)