slechts € 169,-

Zoek jij nog een lekkere vakantie naar de zon deze zomer? Ik heb er eentje voor je gevonden. Vlieg voor 8 dagen naar de Griekse zon op Kos voor slechts €169! Deze vakantie naar Kos is inclusief vluchten vanaf Amsterdam, transfer en verblijf met ontbijt! Bekijk hier alle verdere details en informatie over deze goedkope vakantie naar Kos!

village house on the island of Kos Greece iStock_000005369758_Large-2

Vakantie Kos

Ontdek de heerlijke stranden en de charmante dorpjes van het Griekse eiland Kos! In Kos-Stad vind je gezellige terrasjes en winkels, maar ook de Johannieterburcht en de Mandrakihaven. Ook de natuur op het eiland is adembenemend en uitstekend te verkennen per fiets. Of kom gewoon heerlijk tot rust op een zonovergoten Grieks strand! Wil je meer weten over deze regio dan raad ik je aan mijn Travel Magazine artikel te lezen, vol met de beste Kos tips! Meer weten over de rest van Griekenland of zoek je toch een andere Griekenland deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Griekenland vakantie.

vakantie kos

Hotel Zephyros

Je verblijft deze vakantie in het hotel Zephyros. Dit kleinschalige hotel ligt tegenover de jachthaven van Kos en op slechts 50 meter van het strand. Na een korte wandeling sta je in het centrum van Kos-stad. Buiten vind je een zwembad met een zonneterras waar het ultieme relaxen dus begint! Elke ochtend begin je de dag goed met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte van het hotel. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een goede beoordeling van 3,5 uit de 5 punten.

vakantie op Kos

screenshot van de deal

Screenshot Kos