slechts € 166,-

Iemand zin in een vakantie naar Kos? Boek deze goedkope deal en ontdek waarom Kos zo’n populaire vakantiebestemming is. Geniet van het Griekse zonnetje op de uitgestrekte stranden en proef de bruisende sfeer van Kos-Stad. En dat alles voor maar €166, inclusief vluchten, transfers en verblijf. Niet twijfelen, gewoon boeken!

vakantie Kos

Vakantie Kos

Zin in een vakantie naar Kos? Natuurljk heb je daar zin in, want wat is dit een te gekke vakantiebestemming. Stap in het vliegtuig voor een heerlijk zonvakantie in het warme Griekse klimaat en ontdek de verschillende bezienswaardigheden van het eiland. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Hadji Hassan-moskee en de Agios Paraskevi kerk en slenter door de sfeervolle winkelstraatjes op zoek naar leuke souvenirs.

Kos vakantie

Imperial Hotel & Appartementen

Je overnacht in het Imperial Hotel in Kos-stad, op basis van logies en ontbijt. Het hotel is populair vanwege de goede ligging ten opzichte van verschillende bezienswaardigheden. Het Lambi strand vind je op loopafstand en ook een bushalte en supermarkt liggen vlakbij. Op Booking.com krijgt dit hotel een uitstekende beoordeling van 8,6.

Europe_Greece_Kos_016

screenshot van de deal

Screenshot deal