8 dagen naar Kos in de zomer voor een laag prijsje!

Incl. retourvlucht, transfer en hotel o.b.v. halfpension

  • Hotel Palm Beach
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 05.07.17 tot 12.07.17 Kos-stad

Over genieten gesproken! Dames en heren aanschouw……deze wonderlijke deal in de zomervakantie!! Ik breng je naar het prachtige Kos tijdens deze vakantie. En je hoeft nergens meer aan te denken, nou ja misschien aan de zonnebrand, want retourvlucht, transfer en hotel o.b.v. halfpension zijn inbegrepen!

Kos vakantie

Palm Beach hotel

Een heerlijke vakantie op Kos verdient natuurlijk ook een heerlijk verblijf! En daarom heb ik hier het Palm Beach hotel dat nog geen 100 meter van het strand af ligt! Dit sfeervol hotel is o.a. voorzien van een lekker buitenzwembad om goed in af te koelen. Klaar met afkoelen? Ga dan “bakken” op het zonneterras van het hotel. Verhongeren gaat je hier zeker niet gebeuren want je verblijft hier o.b.v. halfpension. Mocht je toch nog honger hebben dan ben je welkom in het restaurant van het hotel. Je hotelkamer is voorzien van airco, wifi, televisie, balkon en nog veel en veel meer. Het hotel krijgt een goede beoordeling op Zoover van 7.4 uit 10 punten.

Kos, Griekenland

Het Griekse eiland Kos wordt jouw volgende bestemming! Van ’s ochtends liggen op de lekkere zandstranden naar het bezoeken van leuke uitgaansgelegenheden ’s avonds. Op het eiland vind je van alles waaronder ook nog de karakteristieke Griekse cultuur; niet te vergeten natuurlijk! En de gyros vergeet je natuurlijk toch ook niet te proeven tijdens je vakantie? Lees ook mijn Kos tips.

Kos vakantie

screenshot van de deal

Kos vakantie