slechts € 284,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Over genieten gesproken! Dames en heren aanschouw……deze wonderlijke deal in mei!! Ik breng je naar het prachtige Kos tijdens deze vakantie! En je hoeft nergens meer aan te denken, nou ja misschien aan de zonnebrand, want retourvlucht, transfer en hotel o.b.v. halfpension zijn inbegrepen! Alle verdere details van de aanbieding vind je hier.

Kos vakantie

Kos, Griekenland

Het Griekse eiland Kos wordt jouw volgende bestemming! Van ’s ochtends liggen op de lekkere zandstranden naar het bezoeken van leuke uitgaansgelegenheden ’s avonds. Op het eiland vind je van alles waaronder ook nog de karakteristieke Griekse cultuur; niet te vergeten natuurlijk! En de gyros vergeet je natuurlijk toch ook niet te proeven tijdens je vakantie?

Europe_Greece_Kos_007

Palm Beach hotel

Een heerlijke vakantie op Kos verdient natuurlijk ook een heerlijk verblijf! En daarom heb ik hier het Palm Beach hotel dat nog geen 100 meter van het strand af ligt! Dit sfeervol hotel is o.a. voorzien van een lekker buitenzwembad om goed in af te koelen. Klaar met afkoelen? Ga dan “bakken” op het zonneterras van het hotel. Verhongeren gaat je hier zeker niet gebeuren want je verblijft hier o.b.v. halfpension. Mocht je toch nog honger hebben dan ben je welkom in het restaurant van het hotel. Je hotelkamer is voorzien van airco, wifi, televisie, balkon en nog veel en veel meer. Het hotel krijgt een goede beoordeling van gemiddeld een 6.6.

Kos vakantie

screenshot van de deal

Kos vakantie