Zonnige zonvakantie op Kos in mei

Geniet 8 dagen voor deze absolute bodemprijs

  • Hotel Denise Appartementen
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 199,-

Het is tijd voor zon! Kom jij ook genieten op het Griekse eiland Kos deze lente? Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want je boekt nu al een geheel verzorgde 8-daagse zonvakantie voor slechts €199. Wees er snel bij, want deze week krijg je over het totaalbedrag ook nog eens €50 korting! Ik denk dat ik wel weet waar ik in mei aan aan het strand lig 😉 Alle verdere informatie en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

Kos vakantie

Kos vakantie

Dat Griekenland heerlijke eilanden heeft met een rijke cultuur en historie, en die natuurlijk zonovergoten zijn, wist je vast al, maar dat je er voor minder dan 200 euro per persoon al een week kunt verblijven is wel een heerlijk nieuwtje. Ga hier genieten aan het strand, proef de lokale keuken of boek een boottochtje de Middellandse Zee op. Eet jij hier straks verse visjes? Wacht niet te lang met boeken, want deze korting blijft niet lang geldig.

Kos vakantie

Denise Appartementen

Hier ga jij verblijven op loopafstand van het heerlijke zandstrand Argassi Beach. Maar ook het appartementencomplex zelf heeft een fantastisch zwembad voor de directe verkoeling. Het centrum van Kos-Stad vind je op ongeveer drie kilometer. Bij het hotel vind je een snackbar voor een snelle hap of een drankje bij het zwembad en verdere restaurants zijn er volop in de buurt van je hotel. Verder mag je je gaan uitleven met de biljarttafel en wordt er twee tot drie keer per week entertainment verzorgd. Een heerlijk hotel op een goede locatie.

Kos vakantie

screenshot van de deal

Kos vakantie