Op vakantie naar Kreta in eigen studio!

Logeer in een rustige, comfortabele studio of villa met ontbijt!

  • Hotel Residentie Achlada Mourtzanakis
  • Luchtvaartmaatschappij verschillende
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 253,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DKreta%26affid%3DResidentieAchladaMourtzanakisAug18%26produit%3D257107" text="Hier boeken"]

Heb ik een leuk alternatief gevonden voor de vele hotels die je regelmatig in vakantiedeals vindt! Ik vond een prachtige residentie op Kreta met comfortabele studio’s en villa’s. Een leuke manier om met je partner of familie van je vakantie te genieten in alle rust en kalmte. De residentie heeft een moderne Griekse look en springt er tussenuit! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Residentie Achlada Mourtzanakis

Residentie Achlada Mourtzanakis

Centraal in de residentie ligt het verfrissende buitenzwembad met daarrond de studio’s en villa’s. De kinderen hebben trouwens hun eigen zwembad. De accommodaties zijn voorzien van alle moderne comfort. Bovendien beschikken ze allemaal over een privéterras met elke avond uitzicht op de zonsondergang. Zalig om na te praten over de dag met een glas wijn! Vorige gasten geven de Residentie een perfecte Tripadvisor score van 5/5!

Kreta Voyage Prive

Vakantie Kreta

Als vakantiebestemmingen kan je met Kreta absoluut de bal niet misslaan. Het eiland kan enorm goed papieren voorleggen: een prachtige natuur, talrijke warme zandstranden omgeven door een kristalblauwe zee en overal zie je sporen van de rijke geschiedenis van het eiland. Vergeet zeker niet mijn travel Magazine artikel met Kreta tips te lezen voor je vertrekt!
Residentie Achlada Mourtzanakis

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive