slechts € 804,-

Ik heb weer een pareltje voor jullie gevonden! Dit keer neem ik jullie mee naar Kreta, waar je gaat verblijven in dit spectaculaire 5* resort met uitzicht over het water vanuit een van de twee infinity pools! Ga jij genieten van de luxe vakantie van je leven? Bekijk snel de aanbieding, inclusief alle details omtrent het hotel en de reis heen en terug!

Daios Cove Luxury Resort Infinity Pool

Daios Cove Luxury Resort & Villas 5*

Jij gaat zeker genieten in dit resort.De charme van de typische Griekse dorpjes is hier gecombineerd met een modern en elegant design. Je verblijft in een deluxe kamer met zeezicht én prive zwembad. Hoe luxe is dat! Er zijn 3 verschillende restaurants waar je uit kan kiezen voor je diner, maar het Ocean Restaurant springt er toch wel tussenuit met uitzicht over de zee. Als je genoeg krijgt van je eigen zwembad is er ook nog een infinity pool met uitzicht over de zee.

Daios Cove Luxury Resort prive zwembad

Kreta, Griekenland

Prachtige witte stranden en een strakblauwe zee kenmerken het grootste eiland van Griekenland. In de stad zie je ook vele kloosters en historische gebouwen, omringd door de typisch Griekse huisjes. Er zijn verschillende ruïnes te vinden nog uit de Minoïsche beschaving, die je zeker interessant gaat vinden. Het is aan te raden om een auto te huren, omdat je dan het eiland nog beter kunt verkennen.  

Daios Cove Luxury Resort prive strand

screenshot van de deal

Screenshot deal