Vakantie Kreta vanuit 5*resort met uitzicht over het water!

Spectaculair resort o.b.v halfpension in je eigen Deluxe Suite

  • Hotel Daios Cove Luxury Resort & Villas 5*
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
  • locatie In privebaai
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DKreta%26affid%3DDaiosCoveLuxuryResortApr19%26produit%3D289188" text="Hier boeken"]

Ik heb weer een pareltje voor jullie gevonden! Dit keer neem ik jullie mee naar Kreta, waar je gaat verblijven in dit spectaculaire 5* resort met uitzicht over het water vanuit een van de twee infinity pools! Ga jij genieten van de luxe vakantie van je leven?

Kreta vakantie

Daios Cove Luxury Resort & Villas 5*

Jij gaat zeker genieten in dit resort.De charme van de typische Griekse dorpjes is hier gecombineerd met een modern en elegant design. Je verblijft in een deluxe kamer met zeezicht én prive zwembad. Hoe luxe is dat! Er zijn 3 verschillende restaurants waar je uit kan kiezen voor je diner, maar het Ocean Restaurant springt er toch wel tussenuit met uitzicht over de zee. Als je genoeg krijgt van je eigen zwembad is er ook nog een infinity pool met uitzicht over de zee.

Blauw water Kreta

Kreta, Griekenland

Prachtige witte stranden en een strakblauwe zee kenmerken het grootste eiland van Griekenland. In de stad zie je ook vele kloosters en historische gebouwen, omringd door de typisch Griekse huisjes. Er zijn verschillende ruïnes te vinden nog uit de Minoïsche beschaving, die je zeker interessant gaat vinden. Het is aan te raden om een auto te huren, omdat je dan het eiland nog beter kunt verkennen.  Wil je meer weten over Kreta, kijk dan eens naar mijn Travel Magazine artikel vol Kreta tips.

Strand Kreta

screenshot van de deal

Screenshot deal