Voordelige fly & drive Kreta in juni!

Last-minute vakantie inclusief vluchten, verblijf en huurauto!

  • Hotel Eleni Appatements
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 04.05.18 tot 16.05.18 Sissi
P.p. vanaf € 193,-

Ik val maar meteen met de deur in huis: voor slechts €193 verblijf je een week lang op het zonnige Kreta! En in die prijs zit alles: je verblijf, je vluchten en een huurauto zodat je alle vrijheid hebt om de mooiste plekken van het geliefde Griekse eiland te ontdekken. Bekijk hier snel dit buitenkansje!

Vakantie Kreta

Vakantie Kreta

Je kent het eiland Kreta waarschijnlijk vooral als populaire zonbestemming en als bruisende hotspot voor jongeren en toeristen. Maar deze Griekse juweel heeft nog veel meer te bieden. Bezoek bijzondere schatten uit het verleden zoals het Paleis van Knossos. Of ga op pad in het binnenland en rijd door authentieke dorpjes waar de tijd stil staat. Geniet van de heerlijke Griekse keuken (en drankjes) in het traditionele dorpje waar je verblijft, Epano Sissi, en geniet van de zon op stranden die niet zwermen van het massatoerisme. Nog meer weten over dit zonnige eiland? Lees mijn Kreta tips.

Eleni Appartementen Kreta

Appartementen Eleni

Tijdens deze vakantie overnacht je in een appartement van bij Appartementen Eleni. Je kan er tot rust komen in de groene tuin en aan het fijne zwembad, met poolbar. Het centrum van Sissi is ongeveer 400 meter wandelen en het strand ligt op 1 kilometer afstand. Op Tripadvisor krijgt deze accommodatie een goede beoordeling van 3 uit de 5 sterren.

Vakantie Kreta

screenshot van de deal

Screenshot Kreta