Luxe all inclusive Kreta in fantastisch 5* resort

8 dagen inclusief vluchten, transfers en all inclusive in luxe 5* resort

P.p. vanaf € 446,-

Luxe paardjes opgelet! Met deze deal word je compleet in de watten gelegd op het heerlijke Griekse eiland Kreta. Je gaat namelijk naar het luxe 5* Out of the Blue Capsis Elite Resort en je verblijft hier acht dagen in dit fantastische resort op basis van all inclusive. Voor slechts €446 zitten ook je vluchten en transfers er bij!

Kreta vakantie

Out of the Blue Capsis Elite Resort

Tijdens deze vakantie ga je ultiem ontspannen in het Out of the Blue Capsis Elite Resort. In dit luxe 5* resort zul je werkelijk waar niks tekort komen omdat je op basis van all inclusive verblijft. Neem een verfrissende duik in een van de zeven zwembaden of loop een paar meter verder de zee in. Ook zijn er verschillende bars waaronder de Amarando Beach Bar. Zie jij jezelf ook al met een cocktail op het strand zitten?

Kreta vakantie

Kreta is een ontzettend populaire vakantiebestemming. En terecht! Het grootste Griekse eiland is de perfecte zon, zee, strandvakantie. Naast luieren (het is tenslotte vakantie!) kun je ook veel actieve activiteiten ondernemen. Ga bijvoorbeeld wandelen in de Samaria kloof, de smalste kloof ter wereld. Meer weten over dit heerlijke eiland? Lees mijn Kreta tips in mijn Travel Magazine.

Kreta vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal