slechts € 488,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Hoppa! Een all inclusive Kreta aanbieding voor maar €488! Dat is voor 8 hele dagen en de prijs is inclusief de vluchten, de transfers van en naar het hotel, en het all inclusive verblijf in een 4* hotel. Dat is een ontzettend goedkope zomervakantie toch?! Bekijk snel de deal voor alle details over jouw all inclusive vakantie op Kreta.

vakantie kreta

All inclusive vakantie op Kreta

Met deze all inclusive vakantie ga jij naar de altijd populaire en zonnige vakantiebestemming: het Griekse eiland Kreta. Het eiland Kreta is al zolang als ik me kan herinneren (en ik ben de jongste niet meer, kijk maar naar m’n guru baard) hét bekendste en meest bezochte Griekse eiland onder toeristen uit ons land. Iedereen die al wel eens op Kreta is geweest zal het met me eens zijn: het is helemaal niet gek dat Kreta altijd een goede vakantiebestemming is! Van prachtige stranden tot pittoreske vissersdorpjes en een prachtige natuur. Neem daar het warme klimaat op Kreta nog bij en dan heb je het totaalpakket voor een ontspannen zonvakantie. Meer info over de mooiste stranden en bezienswaardigheden lees je in mijn artikel vol Kreta tips.

vakantie kreta

Jouw hotel in Chersonissos

Je verblijft tijdens deze reis naar Griekenland in 4* hotel Semiramis Village. Dit goede hotel met ruime kamers heeft een zwembad bij het complex, maar ligt ook lekker dicht bij het strand. Het centrum van Chersonissos is ook maar een kleine wandeling van je vandaan. De stad Chersonissos op Kreta is een bruisende vakantiebestemming met genoeg te doen, zowel overdag als tot diep in de nacht! Op Tripadvisor krijgt het hotel een beoordeling van 3 van de 5 punten.

vakantie kreta

screenshot van de deal

Screenshot van de Kreta aanbieding