All inclusive vakantie Kreta vanuit 5* resort met spa!

Inclusief vluchten, transfers en all inclusive verblijf

  • Hotel SENTIDO Vasia Resort & Spa
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
slechts € 479,-

De titel zegt eigenlijk alles. Een all inclusive vakantie Kreta vanuit een 5* hotel met spa. Dat alles moet toch gewoon genoeg zijn om je ervan te overtuigen dat dit echt een erg goede deal is… Ik hoef je niks te vertellen over Kreta – doe ik hier beneden wel hoor, maar waarschijnlijk ken je het eiland wel! 😉 – of over de Griekse zon. Zo ook niet over het principe van “all inclusive” verblijf (niks zelf regelen, alleen vakantie vieren), of over waarom een spa bij je resort zo ontzettend fijn is. Ik hoef je al helemaal niks uit te leggen over waarom “5*” staat voor grootsheid, en tot slot zeker geen uitleg nodig over waarom 8 dagen voor €479 all inclusive in dit 5* resort op Kreta een heel erg fijne deal is! Dus…boeken dan maar? Doe het snel en voor je het weet vertrek jij op jouw ideale Griekenland vakantie.

Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details en boek snel nog deze prachtige zonvakantie!

vakantie Kreta

Vakantie Kreta

Zoals beloofd toch een kleine introductie wat een vakantie Kreta betreft, voor we verder gaan over het 5* resort! Kreta is het grootste eiland van Griekenland en biedt iedereen een heerlijke vakantie! In het Griekse zonnetje is het prima vertoeven op het strand. Ook kan je tijdens je vakantie enkele culturele hoogtepunten beleven zoals het bezoeken van de wereldberoemde Samariakloof! Rustige zandstranden lokken reizigers naar Chersonissos, een voormalige Romeinse havenstad op het eiland Kreta. Deze gezinsvriendelijke stad biedt tal van activiteiten voor kinderen. Het Lychnostatis Openluchtmuseum geeft je een kijkje in de handel en levensstijl van de vroege eilandbewoners. Bekijk hier een herbarium en olijfolie- en wijnpressen en neem deel aan workshops keramiek, schoenmaken en weven. Het aquarium toont de plaatselijke zeedieren. Deze zijn ook te bewonderen in de vele traditionele cafés van de stad, zij het op een andere, en lekkerdere, manier. Wil je meer weten over Kreta dan raad ik je zeker aan mijn Travel Magazine vol Kreta tips te lezen. Wil je meer weten over de rest van Griekenland, of zoek je toch een andere Griekenland deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Griekenland vakantie.

vakantie kreta

Jouw verblijfplaats tijdens deze luxe vakantie Kreta

Nu dan, het verblijf: 5* resort Sentido Vasia Resort & Spa bied je alles wat je nodig hebt, plus dat allemaal op een all-inclusive basis! Slapen, ontbijten, lunchen, eten, drinken; je zal zeker goed verzorgd worden door de gastvrije en vriendelijke Griekse medewerkers. Natuurlijk ook: schitterend wellnesscenter, 7 zwembaden, 4 restaurants, 5 bars, kidsclub, en stand! Zoals ik zei: all-inclusive luxe resort = alles! Op Tripadvisor krijgt dit resort een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheidWil je overigens meer weten over all inclusive vakanties of zoek je toch een andere all inclusive deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte all inclusive vakantie.

vakantie kreta

screenshot van de deal

screenshot