slechts € 170,-

Heeft de zon jou ook zoveel zin gegeven om er even tussenuit te gaan? Ik heb hier een mooie deal voor jou: vlieg naar Kroatië en geniet er van het strand, de rust en de prachtige natuur en cultuur. Je verblijft in een 4-persoonsappartement in het 4* resort Amarin, vlak aan de Adriatische Zee van Istrië. Heerlijk toch! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

shutterstock_123665449 kleiner

Vakantie Kroatië

Het noorden van Kroatië is bijlange niet zo toeristisch als het zuiden. Het noorden heeft nochtans veel te bieden. Zo vind je er een geweldig aanbod aan wondermooie nationale parken, onbekende strandpareltjes en een rijk cultureel erfgoed. Je kan bijvoorbeeld een daguitstap maken naar Pula. Een historische stad, bekend door de oude Romeinse bouwwerken. Zo kan je er een mooi bewaard amfitheater bezoeken. Natuurliefhebbers kunnen de eikenbossen, wijngaarden en groene heuvels van het binnenland verkennen. Wil je eerder relaxen? Vanuit het hotel stap je zo het strand op. Benieuwd naar het Kroatische weer? Lees dan meer over de beste reistijd voor Kroatië.

Kroa1 Amarin Resort

Het 4* resort Amarin ligt vlakbij de Adriatische Zee en kijkt uit op het authentieke centrum van Rovinj, het nabijgelegen stadje. Je kan er genieten aan de rand van twee zwembaden terwijl de kinderen naar hartenlust spelen in het kinderzwembad of zich vermaken in de kidsclub. Je verblijft in een ruim appartement met airco, gratis Wifi, een uitgeruste kitchenette en comfortabele badkamer. Reizigers op Tripadvisor geven het resort een goede 3,5 op 5 punten.

Kroa2

screenshot van de deal

Screenshot van de Kroatie aanbieding