Zonvakantie Kroatië voor weinig geld: inpakken dus!

8 dagen inclusief vluchten en verblijf!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Appartementen Medena
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Klein
  • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 23.09.17 tot 01.10.17 Trogir
P.p. vanaf € 257,-

Let the sun shine! Met deze heerlijke zonnige voorjaarsdeal ga je genieten van een vakantie in Kroatië! Slechts €257 inclusief vlucht en 8 dagen verblijf in een eigen appartement! Dat wordt inpakken en de bikini uit de kast trekken! Bekijk hier snel alle details voor deze goedkope vakantie Kroatië!

Vakantie Kroatie

Vakantie Kroatië

De reis brengt je naar Dalmatië, een regio ten zuidwesten van het land Kroatië. prachtig stukje land is omgeven door groene natuur. Wist je trouwens dat het grootste aantal eilanden tot Dalmatië behoort!? In Dalmatië vind je de steden Zadar, Sdibenik, Trogir en Dubrovnik. En misschien raad je het al, maar al deze steden hebben heel veel historische bezienswaardigheden die je kunt zien! Naast dat  het er altijd lekker weer is kun je in Kroatië ook heerlijke visgerechten proeven! Je komt aan in Split en ook deze stad is zeker een bezoekje waard.

vakantie kroatie

Appartementen Medena

Je veblijft in één van de appartementen van appartementencomplex Medena. Dit vakantiepark ligt op een heuvel en grenst aan de leuke boulevard. In de nabije zee kun je heerlijk snorkelen aangezien het kraakhelder zeewater is! De nette appartementen liggen verspreid over het park  en zijn voorzien van kitchenette. Als je up-to-date wil blijven is er wifi-verbinding in de receptie voor je! Als je tijdens je vakantie actief wilt blijven dan kun je een potje volleybal, handbal of tennis op het terrein spelen! Het appartementencomplex krijgt een goede beoordeling op Booking.com.

vakantie kroatie

screenshot van de deal

Kroatië vakantie